Echipamente de gătit premium Barazza

Barazza - taste of design logo sigla

Barazza şi-a început activitatea în domeniul producţiei de electrocasnice la sfârşitul anilor ’50 şi a reuşit să creeze o adevărată cultură în acest domeniu. Având la bază echipamente de producţie de ultimă generaţie, folosirea materialelor de calitate superioară şi, nu în ultimul rând, acurateţea şi eleganţa designului. Recunoscut pentru echipamentele pentru gătit realizate din inox de cea mai înaltă calitate AISI 304, numele BARAZZA este sinonim cu designul exclusivist şi performanţa desăvârşită.

Colecţiile BARAZZA includ în special produse personalizate precum şi plite pe gaz şi prin inducţie, cuptoare inteligente multiprogram cu funcţii de ultimă generaţie, chiuvete, robinete. Fiecare produs se remarcă prin stilul său individual, putând fi adaptat cu uşurinţă oricărui proiect de bucătărie.

Echipamentele de gătit premium Barazza, fabricate în Italia, completează estetica bucătăriilor contemporane din întreaga lume, oferind soluţii personalizate prin intermediul programelor de configurare B_Free Fusion şi Made to measure, permiţând exprimarea creativităţii individuale.

Prin dezvoltarea programului modular B_Free a luat naştere B_Free Fusion, un proiect care asigură personalizarea maximă a suprafeţei de lucru încorporabilă din inox dintr-o bucătărie, permiţând ataşarea pe aceeaşi suprafaţă de lucru a diverselor echipamente poziţionate în funcţie de necesităţile fiecărui utilizator, obţinându-se astfel un blat de lucru încastrabil multifuncţional. Atât designerul cât şi clientul au la dispoziţie configuratorul B_Free Fusion pe care îl pot accesa şi cu ajutorul căruia pot crea şi vizualiza propriul worktop B_Free Fusion, pot selecta diverse modele de plite şi chiuvete disponibile.

Made to measure este o colecţie dedicată utilizatorilor pasionaţi de finisaje deosebite, utilizatori care privesc bucătăria ca pe un spaţiu în care îşi exprimă creativitatea şi care îşi doresc o bucătărie la cel mai înalt nivel calitativ. Gama Made to Measure permite crearea de blaturi de lucru din inox AISI 304 având diferite forme şi variante de grosime, putând avea un finisaj satinat, semi-polishat, mat sau vintage.



Toate produsele Barazza sunt grupate în serii reprezentative, ce se identifică prin detalii de design:

Barazza B_Free – este un program modular, special pentru cuptoare, plite şi chiuvete. Această serie este concepută pentru a permite utilizatorului să combine cele mai variate modele de echipamente pentru gătit şi a exploata o multitudine de funcţii. Toate aceste lucruri se obţin prin amestecarea a două ingrediente importante: estetica şi funcţionalitatea.



Barazza Lab – modularitatea şi flexibilitatea, aplicate unui stil pur şi esenţial, caracterizat prin suprafeţe nivelate, fac din seria Lab un model exemplar în domeniul electrocasnicelor de înaltă calitate.



Barazza Select – o serie completă, ce se caracterizează prin siguranţă în exploatare şi performanţe ridicate. Componentele acestei serii sunt uşor de identificat datorită detaliilor de design.



Barazza Wolo – are un design modern şi distinctiv, un stil uşor de recunoscut ce creează impact vizual puternic.



Barazza Tao – a fost creată graţie unui joc armonios şi original de linii curbe, care pune în valoare bucătăria.



Barazza Officina – produselor din aceasta serie li se aplică acelaşi stil ca şi celor pentru bucătăriile profesionale, fiind caracterizate prin rezistenţa şi durata de viaţă îndelungată.



– Cuptorul Barazza Velvet – primul cuptor cu tehnologie Full Touch Screen şi software, ale cărui funcţii pot fi actualizate cu ajutorul unui dispozitiv USB. Excelenţa tehnologică, îmbinată cu eleganţa pură a unui design minimalist, fac cuptorul Velvet să se potrivească în orice bucătărie modernă.



Gama completă de cuptoare, plite, chiuvete şi baterii a companiei italiene Barazza este disponibilă şi în România prin Intax Trading şi poate fi achiziţionată online prin www.intax.ro sau prin intermediul distribuitorilor autorizaţi.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress