Boxe audio biblioraft pentru birou

Boxe biblioraft de birou

Boxele audio sunt o categorie de produse în care varietatea este la ea acasă, de la o extremă la cealaltă, din toate punctele de vedere. Pare un domeniu în care nu mai este loc de nimic surprinzător, în care s-a făcut deja tot ce se putea, dar cu toate acestea surprizele nu lipsesc. Ca de exemplu această pereche de boxe care atrag atenţia doar prin simplitatea lor elegantă: arată ca o pereche de bibliorafturi.

Produse de compania japoneză Muji, boxele MJFSP-1 se integrează perfect, aproape invizibil, în orice birou. Singurul detaliu care le poate dezvălui prezenţa pe un raft plin de bibliorafturi este afişajul digital al ceasului electronic cu care sunt dotate.

Datorită designului minimalist, sunt o alternativă perfectă la boxele pline de jocuri de lumini şi alte briz-briz-uri moderne, atât de răspândite în zilele noastre. În plus nu vor ocupa din spaţiul preţios de pe birou.

Boxele dispun de o intrare de sunet standard şi o conexiune Bluetooth 3 prin care se pot conecta la o sursă de muzică precum un telefon, o tabletă, un laptop etc. până la o distanţă de 10 metri. Sunt dotate de asemenea şi cu un receptor radio FM, ceea ce le extinde posibilităţile de utilizare. În plus mai au suport pentru SCMS-T (Serial Copy Management System) şi SBC (un codec audio).

Puterea unei boxe este de 10W, ceea ce este mai mult decât suficient pentru orice birou. Dacă însă preferaţi un sistem stereo, va trebui să achiziţionaţi două bucăţi şi veţi primi şi un cablu de legătura pentru interconectarea lor. O telecomandă inclusă în pachet face mai comodă folosirea lor.

Dimensiunile unei boxe sunt: lăţime 100 mm, adâncime 276 mm şi înălţime 318 mm. Au o greutate de 2,8 kg. Consumul de la reţea este de până la 25W. Preţ aproximativ: 127 USD bucata.

Pot fi cumpărate de pe Muji Store sau dintr-una din magazinele din Europa.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress