Noile combine frigorifice Fhiaba redefinesc standardele de refrigerare în România

logo Fhiaba sigla

Gama de echipamente frigorifice premium a companiei italiene Fhiaba este acum disponibilă şi în România prin Intax Trading.

Specializată în conceperea şi fabricarea echipamentelor frigorifice de peste 40 de ani, Fhiaba combină stilul Italian, standardele de refrigerare profesională şi soluţiile de design unic, dezvoltând produse cu tehnologii de conservare avansată şi funcţionalitate maximă.

Produsele inovatoare Fhiaba – combine frigorifice şi vitrine de vinuri – se remarcă prin materiale de calitate superioară şi sisteme constructive high-tech, fiind rezultatul unei atenţii sporite asupra detaliilor.

Gama Fhiaba a fost concepută pentru cei care îşi doresc combine frigorifice de top, dar şi pentru a oferi soluţii arhitecţilor şi designerilor de interior, care proiectează bucătarii high-end şi includ electrocasnice premium în proiectele lor.

Graţie celor două compresoare şi a celor trei evaporatoare, cu care sunt prevăzute toate modelele Fhiaba, este posibilă funcţia TriProTM (patentare Fhiaba) care menţine temperatura ideală şi nivelul corect de umiditate a alimentelor în fiecare compartiment din interiorul unităţii.

Una dintre caracteristicile inovatoare este funcţia TriModeTM (patentare Fhiaba), care permite utilizatorului schimbarea temperaturii de depozitare în sertarul de jos fie ca frigider standard prevăzut la 5°C, fie congelator la -18°C sau modulul Fresco – exclusiv Fhiaba – la 0°C.

Pe lângă funcţia TriMode, o serie de soluţii tehnice cu patentare Fhiaba redefineşte standardele în domeniul refrigerării:

  • Sistem de ventilaţie ProVentTM – temperatura constantă este asigurată de distribuţia uniformă şi continuă a aerului rece
  • Sistem de rafturi EvenliftTM – rafturi glisante care permit adaptarea acestora la orice înălţime, fără a fi nevoie de scoaterea în exterior sau fixarea pe nişe deja existente
  • Sistem de deschidere EquilanceTM – balama ce garantează stabilitate şi rezistenţa la infinite deschideri şi, mai ales, permite integrarea la acelaşi nivel cu mobilă

Materialele high-end folosite în procesul de fabricaţie a sistemelor frigorifice Fhiaba au fost selectate pe baza calităţilor estetice şi tehnologice: interiorul şi exteriorul din inox anti-bacterian garantează un impact vizual puternic şi un nivel ridicat de igienă.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress