Livrări ultrarapide la eMag

eMag

Cu ocazia cumpărăturilor pe internet cele mai frecvente cauze ale experienţelor negative, de care toţii am avut parte măcar odată, au legătură fie cu promptitudinea magazinelor, fie cu seriozitatea serviciilor de curierat. Dar surprizele pot fi şi pozitive, nu numai negative. Iar creşterea concurenţei de pe piaţă şi a bătăliei pentru banii cumpărătorului face ca surprizele plăcute să fie tot mai dese. De una am avut parte chiar zilele trecute.

La rugămintea unui prieten, i-am comandat de le eMag un card de memorie pentru un aparat de filmat Sony Bloggie PM5 pe care tot eu i-l comandasem, tot de pe eMag, dar cu mai mulţi ani în urmă. Mi se întâmplă relativ frecvent să fiu rugat să fac comenzi unor prieteni cu mai mică tangenţă cu IT-ul şi mai neîncrezători în comerţul online, iar camera respectivă era singurul model care, datorită obiectivului mobil, răspundea perfect nevoilor acelei persoane, fiind şi azi la fel de satisfăcut de ea ca în prima zi.

Dar să revenim. Comand un card de memorie microSD de 32 GB, 10x, în seara zilei de vineri. Până aici nimic deosebit, ne facem socoteala că probabil marţi va ajunge curierul cu ea. Sâmbătă mă sună prietenul să-mi spună că dimineaţa pe la orele 8 a fost sunat de către curier, anunţându-l că a sosit coletul şi întrebându-l dacă poate veni să i-l livreze. Şi asta se întâmplă nu în capitală, ci într-un mic orăşel aflat 500 de kilometri mai spre vest.

Nu ştiu ce optimizări ale fluxului de livrare a făcut eMag, dar în mod cert este una din puţinele companii româneşti în cadrul căruia chiar se simt eforturi permanente pentru o cât mai bună servire a clienţilor. Apreciez sincer şi promptitudinea livrării, chiar dacă eu personal prefer modalităţile de livrare mai economice şi mai ecologice. Nu sunt un adept al livrărilor ultrarapide când este vorba despre nişte bunuri banale, nu un transplant de organe sau alte urgenţe când rapiditatea chiar se justifică.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Un comentariu to “Livrări ultrarapide la eMag”

  1. […] ieri am povestit despre episodul livrării ultrarapide a comenzii de către eMag, nu pot să nu menţionez şi o experienţă la fel de plăcută avută în 2011, de data aceasta […]

Răspunde

Powered by WordPress