hipKey, breloc antifurt pentru iPhone şi iPad

hipKey breloc antifurt iPhone, iPad

hipKey este un nou accesoriu de iPhone, pentru monitorizarea poziţiei unor obiecte de valoare, a cheilor sau chiar a copiilor într-un mediu aglomerat. Faţă de alte dispozitive similare, se distinge prin faptul că acesta poate fi folosit bidirecţional, deci ori pentru găsirea unui obiect rătăcit cu ajutorul telefonului, ori pentru găsirea telefonului dacă avem brelocul la îndemână.

Pe scurt, hipKey semnalizează acustic dacă distanţa dintre el şi telefon a depăşit o valoare prestabilită. Asta include o mulţime de scenarii, de genul plecăm de la masă şi uităm cheile, geanta sau telefonul, suntem la supermarket sau într-un parc de distracţii şi copii se îndepărtează noi ş.a.

Legătura dintre hipKey şi telefon se realizează prin Bluetooth 4.0 Smart, iar raza de acţiune este excelentă, mergând până la 50 de metri. Dispune şi de un senzor de mişcare, care permite funcţionarea dispozitivului în motion mode, semnalizând simpla mişcare de pe loc a obiectului de care este ataşat, fără limite de distanţă.

Distanţa de acţionare a alarmei se poate selecta dintr-un număr de 3 opţiuni:

  • scurtă, respectiv 2-5 metri
  • medie, 15-20 metri
  • lungă, 30-50 metri

Distanţele sunt afectate de obiectele înconjurătoare, ziduri sau corpul uman. Dacă hipKey se află în buzunarul pantalonilor, se recomandă setarea alarmei pe distanţă lungă pentru a compensa atenuarea semnalului de către corp.

Pentru a evita alarmele false, se pot seta zone sigure pentru anumite locaţii, cum ar fi de exemplu acasă sau birou. În aceste locaţii nu va fi dată alarma chiar dacă se realizează condiţiile setate pentru declanşarea acesteia. Chiar şi în aceste locaţii, dispozitivul semnalizează într-un mod mai discret îndepărtarea de telefon, pentru a evita să plecăm de acasă uitând să luăm cu noi unul din dispozitive.

hipKey este compatibil cu ultimele două versiuni de iPhone, de iPad şi cu iPad Mini. Aplicaţia de utilizare este descărcabilă gratuit de pe iTunes App Store.

Alimentarea hipKey este asigurată de un acumulator intern, reîncărcabil printr-un port micro-USB. O încărcare durează aproximativ 4 ore şi oferă o durată de funcţionare de 2-4 săptămâni, în funcţie de regimul de utilizare. Construcţia din aluminiu şi plastic conferă aparatului rezistenţa necesară utilizării cotidiene.

Brelocul antifurt hipKey poate fi cumpărat din magazinele Apple Store, linkuri către acestea şi alte informaţii găsind pe siteul produsului, www.hippih.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress