Benzi scotch decorative

Benzi adezive decorative

Ieri am vorbit despre cutii amuzante pentru cadouri de neuitat. Însă nu numai cutia poate oferi un plus de valoare şi un element surpriză neaşteptat unui cadou. Chiar şi aparent banala bandă scotch poate avea o contribuţie inedită în acest sens. Graţie inspiraţiei unor designeri, putem alege dintr-o varietate largă de benzi adezive de tip scotch imprimate cu cele mai diverse modele decorative.

Dacă căutăm după cuvintele „decorative packing tape” pe siteul Amazon SUA sau pe Amazon Marea Britanie, vom găsi zeci sau sute de modele de benzi scotch decorative. Motivele grafice sunt dintre cele mai diverse: buline, flori, diverse peisaje, buline, motive tribale, text artistic, curcubeu, desene ornamentale ş.a.m.d. Atât alb-negru cât şi în cele mai diverse culori.

O categorie aparte de benzi adezive decorative sunt cele cu grafică aparentă, care la prima vedere par a fi elemente reale de ambalare. Aceste benzi scotch pot imita: curele de piele, balamale, încuietori, cusături etc. Iluzia optică creată este foarte plăcută, scoţând în evidenţă o cutie de carton altfel banală. Pot fi achiziţionate deocamdată exclusiv de pe siteul www.gnr8.biz

Şi dacă tot suntem la subiect, merită amintită şi banda autoadezivă fosforescentă. Poate fi găsită pe amazon.com, în role de 48 mm lăţime şi 3 metri lungime. Poate fi utilă pentru diverse decoraţiuni, semnalizări, marcarea vizibilă pe întuneric a unor locuri sau a unor obiecte. În principiu este potrivită oriunde ne este de ajutor un plus de vizibilitate pe timp de noapte.

Toate acestea oferă un plus de diversitate alături de deja clasicele benzi adezive personalizate cu elemente de identitate ale companiei sau diverse mesaje text de atenţionare. Poate ca persoană fizică este prea mare deranjul achiziţionării unei role de scotch decorativ, în condiţiile în care acestea încă nu se găsesc în magazinele româneşti. Dar pentru o firmă care oferă servicii de ambalare de cadouri, acestea pot reprezenta o soluţie în cazul unor obiecte voluminoase, când soluţiile clasice nu sunt aplicabile.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress