Trisa Coffee to go, espressor portabil cu baterii

În trecut am prezentat aici un espressor portabil miniatură, conceput special pentru utilizarea în maşină. Prepară o singură ceşcuţă odată, dar este atât de mic încât încape în suportul de pahare al autoturismului, alimentându-se de la priza brichetă. Compania elveţiană Trisa Electronics propune Coffee to go, un alt concept de espressor portabil. Aceasta este dotată cu propriile baterii electrice, care îi asigură alimentarea independent de autovehicul sau altă sursă de electricitate.

Miniespressorul Coffee to go foloseşte capsule standard, monodoze de tip Easy Serving Espresso. Cu acumulatorul încorporat complet încărcat, are o autonomie de 16 ceşti de cafea. Reîncărcarea acumulatorului se poate face atât de la priza de brichetă de 12 volţi a maşinii, cât şi de la o priză casnică de 220 V, durând undeva între 6-12 ore. Un indicator luminos afişează starea bateriei.

Dacă după utilizare uitaţi să-l opriţi, espressorul se opreşte automat după 7 minute de inutilizare. În caz că acumulatorul este complet descărcat, aparatul nu va putea fi utilizat în primele 30 de minute de încărcare.

Capacitatea rezervorului de apă al espressorului este de 385 ml. Dacă nivelul apei din rezervor este prea scăzut, acest lucru va fi semnalizat acustic, iar espressorul nu va putea fi pornit.

Greutatea aparatului este de 1,7 kg, iar dimensiunile sunt de 240x80x180 mm. Se livrează împreună cu un cablu încărcător de maşină, un alimentator încărcător de priză şi o gentuţă pentru transport.

Espressorul portabil Coffee to go poate fi achiziţionat de pe siteul producătorului, www.trisaelectronics.ch (site disponibil în patru limbi). Tot de acolo puteţi descărca manualul de utilizare al aparatului. Oferta cuprinde patru variante coloristice:

Preţul este de 500 franci elveţieni, adică echivalentul a aproximativ 400 euro.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress