Backenger, combinaţia perfectă 2 în 1: geantă şi rucsac pentru laptop

geanta rucsac laptop

Cea mai comodă modalitate de transporta un laptop este pe spate, în rucsac. Cea mai elegantă alternativă este geanta de umăr şi/sau de mână. Decizia achiziţionării unei genţi pentru laptop reprezintă întotdeauna un compromis între nevoia de confort şi eticheta vestimentară specifică mediului propriu de lucru şi de viaţă. În curând însă lucrurile se vor schimba, compromisul fiind eliminat din calcul. Backenger este un nou model de geantă, capabilă de a lua oricare formă într-o singură secundă, chiar şi din mers.

Creaţia echipei de cercetare-dezvoltare de la NewFeel, noua geantă reprezintă combinaţia perfectă pentru oamenii activi, din mediul urban. Poate fi purtată pe spate, cu toate avantajele derivate de aici privind confortul, mâinile libere, libertatea de mişcare. Sau, în nici o secundă, poate deveni o elegantă geantă de umăr sau de mână, perfect prezentabilă chiar şi-n cadrul unor întâlniri de afaceri.

Capacitatea de transformare a genţii Backenger este dată de breteaua de umăr care prin simpla glisare permite trecerea la format rucsac şi viceversa. Manevra este simplă şi rapidă. Nici măcar nu întrerupe persoana din mers. Dar să lăsăm imaginile să vorbească.

La asigurarea confortului în timpul purtării contribuie inserţia de spumă elastică din partea din spate, cureaua ajustabilă între limite largi, materialul antialunecare din zona soldurilor, compartimentul pentru sticla de apă, buzunarul pentru cardurile de transport în comun şi nu în ultimul rând o mulţime de compartimente cu fermoar, printre care unul proiectat pentru asigurarea protecţiei unui laptop cu diagonala de până la 15,4 inchi. Conceptul a câştigat primul loc la ediţia din 2012 a premiilor Oxylane, pentru produse inovative.

Backenger va fi disponibilă în magazinele Decathlon începând cu luna martie 2013. Grupul Decathlon are la ora actuală un magazin online şi un număr de şapte magazine fizice în ţara noastră, în oraşele: Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Piteşti şi Timişoara.

Sursa: www.eurotechies.eu

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress