Aparat pentru albirea dinţilor cu ultraviolete

Într-o lume în care relaţiile sociale sunt, cel puţin deocamdată, 🙂 mai importante decât reţelele sociale, dinţii albi sunt dezideratul multora dintre noi. Există mai multe procedee cosmetice pentru albirea dinţilor, cu diferite grade de succes şi nivele de complexitate şi preţ. Una dintre cele mai eficiente este albirea cu ultraviolete, însă nu este nici ieftină şi nici prea la îndemână, necesitând mai multe şedinţe la un cabinet stomatologic dotat cu astfel de aparatură.

Lucrurile se schimbă însă odată cu apariţia aparatelor de albire de uz casnic, acestea costând jumătate din preţul unei şedinţe de specialitate şi pot fi folosite acasă, oricând avem timpul necesar, fără a depinde de o programare la cabinetul stomatologului.

Aparatul de albire a dinţilor este de mici dimensiuni, portabil, alimentat dintr-o pereche de baterii AA, ceea ce permite o mobilitate maximă în timpul utilizării, o şedinţă ţinând în până la 40 de minute. Se livrează împreună cu două proteze de dinţi ajutătoare şi trei tuburi de gel de albire. Şi bineînţeles setul mai cuprinde şi instrucţiunile de utilizare, care nu sunt deloc complexe dar a căror lecturare este, ca de obicei, recomandată înaintea primei utilizări a aparatului.

Poate fi utilizat atât pentru o albire iniţială, cât şi pentru menţinerea dinţilor albi după o albire profesională la un cabinet stomatologic. De regulă după o şedinţă de albire culoarea se menţine nealterată între 9 şi 18 luni, în funcţie de persoană şi mai ales de dieta acesteia. Intervalul de timp este mai scurt în cazul fumătorilor sau a celor care consumă frecvent lichide colorate, cum ar fi: cafea, sucuri acidulate, ceaiuri, vin roşu.

Dacă optaţi pentru albirea dinţilor cu lumină ultravioletă (sau orice altă metodă existentă) este indicat să vă documentaţi puţin înainte de a face pasul, pentru a face o alegere în cunoştinţă de cauză. Iar dacă decideţi să faceţi pasul, cumpărarea unui aparat de albire cu UV reduce drastic costurile comparativ cu apelarea la serviciile unui cabinet.

Aparatul pentru albirea dinţilor Rio DCWH6/3 poate fi cumpărat de la magazinul on-line Elanko, la un preţ de 399,90 lei la data scrierii articolului.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress