Salam minge de fotbal

Care-i cea mai potrivită gustărică pentru servirea prietenilor când urmărim împreună la televizor un meci de fotbal? Probabil la acest lucru s-a gândit compania americană Norm Thompson când a conceput Football Salami, salamul în forma unei mingi de fotbal. Atâta doar că vorbim de America şi deci şi mingea salam este una de fotbal american, iar meciul urmărit poate fi celebrul Super Bowl.

Salamul minge s-a dovedit un mare succes între fanii sportului cu mingea ovală. Este amuzant şi gustos, reţeta fiind una premiată. Este vorba despre un salam crud-uscat, din carne de vită, porc şi condimente, afumat lent cu lemn de nuc american.

Un salam cântăreşte 800 de grame, fiind suficient pentru servirea a 6-8 persoane. Dimensiunile sunt de 20×10 cm. Termenul de valabilitate este de 6 luni. Se livrează ambalat în pungă vidată şi o cutie de protecţie. Poate fi văzut pe www.normthompson.com. N-am spus că poate fi comandat deoarece compania nu onorează comenzi din afara SUA, însă dacă se doreşte poate fi contactată telefonic şi este posibilă găsirea unei soluţii prin distribuitorii lor.

Produsul este înainte de toate un interesant exerciţiu de prezentare, dincolo de ocean se dovedindu-se un succes. Producătorii români de mezeluri s-au limitat deocamdată doar la produse cu design special destinate copiilor mici, neexistând încercări de a atrage şi alte categorii de consumatori prin oferte mai îndrăzneţe.

salam in forma de minge de fotbal

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress