Hota de bucătărie Art Gallery de la Whirpool

Hota bucatarie Whirpool

Loc al expresivităţii şi creativităţii culinare, bucătăria reflectă gusturile şi personalitatea fiecăruia. În acest spirit al personalizării Whirpool a creat hota de bucătărie Art Gallery. Structura sa este din oţel inoxidabil, acoperit de un panou de sticlă gravată prin injectare de cerneală care se poate schimba pentru a se potrivi cu preferinţele personale. Este disponibilă o colecţie de 6 modele interschimbabile, menite a-i satisface pe cei care doresc să combine eficienţa şi rafinamentul în bucătăria lor.

Deşi poate unii ar fi tentaţi că la construcţia acestei hote s-a avut în vedere mai ales impresia artistică, lucrurile nu stau aşa. Construcţia de inox şi accesibilitatea facilă a componentelor fac ca întreţinerea hotei să fie simplă. Panourile frontale de sticlă se schimbă extrem de uşor, ele agăţându-se ca un tablou pe perete, fără a necesita nici un fel de scule.

Cele şase panouri ornamentale interschimbabile sunt:

Cocktail

Sticle şi pahare, cu culori luminoase, care evocă plăcerea de a găti şi de a primi. Veselia care se revarsă de la acest tablou va fi o sursă de inspiraţie pentru o bucătărie plină de vitalitate.

Imagination

Atmosfera nocturnă şi sclipitoare sau spumante efervescente de bule, acest tablou înstelat invită la imaginaţie şi visare. Pentru o bucătărie cu inspiraţie.

Ombre

Jocuri de lumini şi umbre, reflecţie sticloasă, acest tablou sugerează o atmosferă moale şi protejată, loc minunat de trai şi de recuperare.

Arlequin

O paleta de culori vibrante pentru a stimula creativitatea culinară şi o abundenţă de bună dispoziţie. O mască policrom pentru o bucătărie cu multiple inventivă, cu multiple faţete.

Monochrome

Acest tabel monocrom purist şi minimalist aduce o atmosferă sobră şi elegantă în inima bucătărie. O suprapunere de sticle şi pahare, care evocă plăcerile mesei.

Vintage

Un tablou sepia, colaj de fotografii dintr-un alt timp, o atmosferă caldă care invită la convieţuire pentru o bucătărie generoasă, între tradiţie şi modernitate.

Hota poate fi folosită în două moduri de lucru: cu recirculare sau, prin montarea unui kit opţional, cu eliminare la exterior a aerului. În această ultimă versiune este deosebit de silenţioasă, nivelul zgomotului având, în funcţie de viteza motorului, următoarele valori: 42 dB(A); 50 dB(A); 61 dB(A). După cum se vede, hota are trei viteze de funcţionare, capacitatea maximă a motorului fiind de 570 mc/oră. Dispune de un sistem de iluminare cu două becuri cu halogen. Dimensiunile hotei sunt: 60 cm lăţime, 75 cm înălţime, 28 cm adâncime.

În România hota decorativă Whirpool Art Gallery poate fi achiziţionată de la eMag.

Hota bucatarie Whirpool

Dacă sunteţi în căutarea unei hote pentru bucătăria dumneavoastră, recomandăm lecturarea articolului ghid de cumpărare a hotei de bucătărie.

Sursa: www.whirlpool.fr

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress