Harta cafelei

Cafeaua este probabil cea mai populară băutură din lume, după apa plată. Pentru unii cafeaua face parte din ritualul cotidian, pentru alţii este o artă. Iar pentru artişti este uneori o sursă de inspiraţie. Ca de exemplu un grup de artişti, care au creat o adevărată hartă a cafelei şi a nenumăratelor băuturi pe bază de cafea.

Planşa începe cu aparatele de măcinare a cafelei, continuând cu tipurile de măciniş obţinute, urmate de zecile de metode de preparare a licorii. Peripeţia nu se termină însă aici, continuă cu celelalte ingrediente prin combinarea cărora rezultă zeci de tipuri de băuturi pe bază de cafea.

Practic harta cuprinde toate metodele cunoscute de preparare a cafelei şi toate băuturile pe bază de cafea cunoscute şi ingredientele acestora. Este un ghid complet al cafelei şi al băuturilor cu cafea, un adevărat arbore genealogic al cafelei.

ghid cafea

Harta poate fi vizualizată online la rezoluţie mare pe siteul Pop Chart Lab sau tot de acolo poate fi achiziţionată sub forma unei planşe tipărite, cu dimensiunile de 61×46 centimetri. Poate fi un cadou surpriză pentru un pasionat al cafelei sau un ornament inedit pe peretele de acasă sau de la birou.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress