NyFork, furculiţa-cuţit pentru pizza

Unii dintre noi mâncăm feliile de pizza cu mâinile, alţii cu furculiţa şi cuţitul. Pentru cei din urmă s-a inventat o unealtă 2 în 1: furculiţa cu lamă tăietoare circulară. Sunt pe piaţă o mulţime de cuţite circulare pentru tăiat pizza felii, aceasta însă are un diametru mai micuţ şi este ataşată aproape de partea centrală a unei furculiţe, combinaţie care permite realizarea cu o singură mână a unor manevre care anterior necesita două mâini şi două ustensile.

Lama circulară promite să străpungă cu uşurinţă crusta crocantă sau coaja blatului de pizza, simplificând consumul acestuia. Deşi gândită iniţial pentru pizza, inedita unealtă este utilizabilă şi pentru o mulţime de alte preparate culinare, cum ar fi de exemplu o felie de carne la grătar.

Este făcută din inox, putând fi spălată în maşina de spălat vase. Dacă doriţi să o cumpăraţi, o găsiţi pe www.innoprousa.com la un preţ de aproximativ 5 $ bucata, sau încercaţi să căutaţi după NyFork pentru a găsi o sursă mai la îndemână.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Un comentariu to “NyFork, furculiţa-cuţit pentru pizza”

  1. […] mate sau translucide.Furculiţa-cuţit pentru pizzaAm prezentat pe larg cu câteva zile în urmă NyFork, furculiţa-cuţit pentru pizza şi nu are sens să reiau textul. Poate fi cumpărată de pe http://www.innoprousa.com.Airfork […]

Răspunde

Powered by WordPress