Chiloţi antifurt

De multe ori în călătorii şi nu numai ajungem în situaţia de a avea nevoie de un loc unde putem ţine în siguranţă o sumă de bani sau alte mărunţişuri de valoare. Orice ascunzătoare ne-ar trece prin cap, este puţin probabil să fie una de care să nu aibă cunoştinţă şi hoţii. Perechea de chiloţi făcută special în acest scop poate fi o ascunzătoare de care nu va dori să se atingă nimeni…

Arată ca o pereche de chiloţi normali, albi, cu un buzunar secret de 10 x 25 cm în partea din faţă, închis cu scai Velcro, pentru păstrat obiectele de valoare. Pot fi lăsaţi la întâmplare pe un scaun din camera de hotel, aruncaţi pe jos la baie etc. Motivul pentru care nici cel mai versat hoţ n-ar fi tentat să se atingă de ei este… pata maronie din partea posterioară a chiloţilor. Aceasta are un aspect cât de poate de natural şi de dezgustător.

Se fabrică într-o singură mărime şi o singură culoare, alb (cu maro, bineînţeles). Nefiind destinaţi purtării, nu cred că aceasta ar putea reprezenta o problemă. Dacă însă doriţi neapărat să cunoaşteţi mărimea, ea ar fi undeva între cea mică şi cea medie pentru bărbaţi.

Poate fi folosit atât în scopuri de securitate, conform destinaţiei originale, cât şi ca un cadou amuzant, neconvenţional pentru prieteni. Îi puteţi vedea sau cumpăra de pe amazon.co.uk, de aici sau de aici.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress