Înoată ca o sirenă

Inspirată de pasiunea celor trei fiice ale sale pentru sirene şi tot ceea ce are legătură cu ele, Monika Naumann, mama lor, a decis să le transforme visele în realitate. Aşa i-a venit ideea creării unor cozi de sirenă care sunt nu doar estetice, ci şi sută la sută funcţionale. Sunt făcute din materiale rezistente, de cea mai bună calitate, destinate special utilizării în echipamente de înot. În apă oferă celor care le poartă o viteză şi o agilitate subacvatică remarcabilă, fiind totodată confortabile.

Inspirată de succesul de care s-au bucurat, a început să le producă la comandă, manual, în mărimi perfect potrivite persoanei destinatare. Sunt disponibile în cinci culori metalice, strălucitoare atât pe uscat cât şi cub apă: verde, roşu, albastru, portocaliu şi fucsia.

Pentru cei ai căror copiii iubesc poveştile cu sirene, aceste înotătoare dorsale pot reprezenta un cadou excepţional. Costă în jur de 250 de dolari canadieni, iar comanda trebuie însoţită de următoarele informaţii referitoare la persoana care le va folosi:

  • culoarea (dintre cele de pe site)
  • mărimea piciorului (după standard american)
  • măsura taliei (în centimetri sau inch)
  • măsura soldului (în centimetri sau inch)
  • înălţimea de la călcâie la talie (în centimetri sau inch)

Mai multe informaţii sau formular de comandă găsiţi pe siteul oficial, 3-fins.com. Mai poate fi comandată şi prin www.etsy.com, siteul unei comunităţi de peste 800.000 de artizani din toată lumea, cu peste 10 milioane de obiecte create manual (handmade) de vânzare.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress