Uscător dezodorizant pentru pantofi

Puţine lucruri sunt mai neplăcute în viaţă decât pantofii sau ciorapii transpiraţi. Ciorapii se pot schimba frecvent, se spală simplu şi se usucă repede, dar nu se poate spune acelaşi lucru şi despre pantofi. Iată însă că există electrocasnice care vin să rezolve şi această problemă. Este vorba despre produsul celor de la Guangzhou Meson Electronic Equipment Co., Ltd. din China, fabricanţii unui dispozitiv de uscare şi dezodorizare a ciorapilor şi pantofilor.

Aparatul constă dintr-o pereche de suporţi pentru încălţăminte prin care aceasta este ventilată cu un flux de aer cald la o temperatură constantă, reglabilă între 45 şi 75 de grade Celsius. Dispune de un temporizator de 60 de minute, pentru a evita funcţionarea inutilă după se s-a realizat uscarea. Funcţionarea dezodorizatorului este deosebit de silenţioasă. Dispune de un ecran cu afişaj LED pentru introducerea setărilor dorite.

uscator dezodorizator pantofi

Aparatul produce o cantitate de ozon de 100 grame/oră, gaz care asigură sterilizarea şi dezodorizarea încălţărilor, ucigând bacteriile care produc mirosul neplăcut fără a afecta materialele din care sunt fabricaţi pantofii sau ciorapii. Consumul dispozitivului este de 1,6 waţi în stand-by, 7 waţi pentru funcţia de dezodorizare şi sterilizare şi între 20-40 waţi pe funcţia de uscare cu aer cald. Este disponibil în mai multe culori şi în diverse variante constructive. Poate fi util în special sportivilor şi persoanelor foarte active.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi siteul producătorului, www.gzmeson.com.cn

uscator dezodorizator pantofi

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress