Glowdoggie, zgarda luminoasă pentru câini

Zgardă luminoasă câini

Dacă aveţi un câine şi acestuia îi place să zburde noaptea pe afară, zgarda luminoasă de la Glowdoggie poate fi un accesoriu util atât pentru a vă ţine mai uşor prietenul sub observaţie cât şi pentru a-l ţine mai în siguranţă, devenind mai vizibil în întuneric pentru şoferi şi nu numai. Zgarda este ermetică, rezistând la apă, deci nu-i nici o problemă dacă câinelui îi place să înoate sau să alerge prin ploaie.


Sursa de lumină o reprezintă câteva LED-uri foarte strălucitoare, cu durata de viaţă estimată la 17 ani. Zgărzile luminoase sunt disponibile într-o varietate de culori şi în diverse mărimi, în funcţie de circumferinţa capului câinelui, iar alimentarea este asigurată la unele modele de o pereche de baterii AAA (sau R3) iar la alte modele de către un acumulator reîncărcabil inclus. Un set de baterii durează, în funcţie de model, 60-100 de ore de funcţionare continuă, respectiv 3-6 luni de plimbări nocturne zilnice de câte 30-45 de minute. Sursa de lumină porneşte automat dacă zgarda se pune în poziţie verticală cu bateriile în partea de jos şi se opreşte la 45 de secunde după ce a fost întoarsă cu bateriile în sus. Pe gâtul câinelui va sta întotdeauna cu bateriile în jos, acestea fiind cea mai grea componentă a zgărzii, deci nu există riscul de a se stinge indiferent cât de zburdalnic este patrupedul. Lipsa unui întrerupător creşte fiabilitatea ansamblului, având în vedere solicitările fizice la care este expus şi existenţa posibilităţii ca acesta să fie acţionat din greşeală de în timpul jocului animalului.

Zgardă luminoasă Glowdoggie

Zgarda luminoasă este folosită cu succes de echipajele cu câini salvatori din întreaga lume, în cele mai diverse condiţii. Produsul este fabricat în Germania, ceea înseamnă un plus de calitate şi de încredere. Beneficiază de o garanţie de 2 ani.

Produsul poate fi achiziţionat de pe siteul dedicat, www.glowdoggie.com. Tot acolo găsiţi o mulţime de informaţii suplimentare, galerie foto şi video.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress