Rinser Brush, periuţa de dinţi cu fântână ţâşnitoare

periuta de dinti cu fantana

Uneori noile invenţii sunt lucruri atât simple încât primul lucru care-ţi trece prin minte este cum se nu s-a gândit nimeni la asta? Acesta este şi cazul noii periuţe de dinţi de la Amron. Mânerul de plastic al acesteia include un canal prin care jetul de apă este redirecţionat astfel încât să formeze o fântână ţâşnitoare. Putem astfel să ne clătim gura după spălatul pe dinţi fără a folosi un pahar sau apă luată în palmă ori eventual capul introdus în chiuvetă pentru a ajunge la jetul de apă. Mânerul periuţei dispune şi de un mic buton pentru a regla debitul apei.


Capul periuţei este detaşabil, ceea ce ne permite schimbarea strict a capului periant, păstrând în continuare mânerul multifuncţional. Asta îi permite şi producătorului să acorde o atenţie sporită calităţii produsului, fără a fi atât de limitat de costul final. Scad astfel costurile pe termen lung şi este mai practic şi totodată mai ecologic decât cumpărarea unei periuţe întregi de fiecare dată. De asemenea vom avea posibilitatea să folosim diferite capete în funcţie de situaţia specifică, aspect mai important pentru cei cu gingii sensibile sau alte nevoi speciale.

Conceptul a primit mai multe premii la competiţii de design industrial, printre care şi celebrul reddot design award. Periuţa Rinser Brush va fi lansată la comercializare în luna noiembrie 2012 şi va fi disponibilă în mai multe culori. Până atunci poate fi precomandată pe siteul producătorului, Amron Experimental, Inc. Având în vedere simplitatea şi ingeniozitatea ideii, nu m-ar mira ca până la lansarea oficială, piaţa să fie deja invadată de copii chinezeşti ale ei.

periuta de dinti fantana rinser

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress