Jocuri video pentru pisoar

Jocuri video pisoar barbati

Sega este un nume binecunoscut iubitorilor jocurilor electronice, aparatele produse de compania japoneză fiind foarte populare şi în România anilor ’90. În 2001 au renunţat la producţia de console de jocuri video personale, dar au păstrat divizia de programare care continuă şi în prezent să creeze jocuri pentru consolele populare în prezent, respectiv PlayStation 3, Xbox 360 şi pentru calculatoarele personale. Astăzi însă vom vorbi despre una din cele mai inedite produse ale companiei japoneze: jocurile video pentru pisoar, controlate cu ajutorul jetului de urină.

Acest joc de toaletă destinat în special barurilor s-a născut din dorinţa de a creşte igiena grupurilor sanitare pentru bărbaţi şi de a oferi o notă aparte unei activităţi în general monotone. Iniţiativa s-a dovedit a fi un succes, jocurile fiind răspândite în localurile japoneze şi ajungând chiar şi în cele americane.

Aparatul constă dintr-un senzor de presiune montat în vasul pisoarului şi un ecran LCD situat pe perete, la nivelul ochilor. Senzorul detectează presiunea şi debitul jetului, iar semnalele produse asigură controlul jocului asemenea unui joystick. Jocurile sunt scurte dar captivante şi destul de diverse, acoperind mai multe genuri ca de exemplu tetris, racing, lupte, shooter etc. Există inclusiv variante multiplayer (asincron). Unul mai deosebit asimilează forţa jetului de urină cu puterea unui curent de aer care ridică fusta unei fetiţe.

Jocurile video pentru toalete sunt prezente pe piaţă de câţiva ani. Noutatea din această lună contă în decizia companiei de a le oferi spre cumpărare nu numai localurilor, ci şi publicului larg. Deci oricine îşi poate monta în baie o asemenea consolă dacă îşi permite preţul de aproximativ 1750 $ aparatul şi încă 125 $ pentru fiecare joculeţ (vasul pisoarului nu este inclus).

La sfârşitul anului trecut o firmă din Marea Britanie a început producţia unor aparate asemănătoare celor de la Sega. Ideea este similară, dar în locul senzorilor de presiune, versiunea britanică foloseşte senzori de infraroşii pentru detectarea prezenţei şi a direcţiei jetului de urină. Din primele reacţii se pare că ideea este agreată şi de către publicul european.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress