Hota verticală retractabilă Sirius SSD4

hota verticala telescopica automata

Deşi este inexistentă pe piaţa românească a electrocasnicelor, hota verticală telescopică Sirius SDD4 este o alternativă foarte practică la hotele tradiţionale, montate deasupra aragazului. Hota verticală are forma unui paralelipiped plat, care se montează în spaţiul dintre spatele aragazului şi perete, sub nivelul aparatului de gătit pentru a fi mascat de către acesta. Din acest ansamblu se ridică automat, la pornire, hota propriu-zisă. Astfel ea are o prezenţă discretă, vizibilă doar în momentele în care este în uz. Este soluţia perfectă şi când nu găsim o hotă care să se integreze în mod funcţional şi/sau estetic cu mobilierul din bucătărie sau dacă ne deranjează prezenţa unei hote la nivelul capului.


hota verticala telescopica automata

Hota de o formă curbată elegant este construită din oţel inoxidabil, având o inserţie de sticlă albă sau neagră, în funcţie de model, care maschează filtrul lavabil de grăsime, format din 6 straturi de elemente filtrante din aluminiu.

Hota verticală este dotată cu o temporizator, o sursă de lumină tip neon de 14 waţi şi un ventilator cu 4 viteze, cu o capacitate de 900 de metri cubi pe oră, capacitate care depăşeşte de 2 până la 5 ori capacitatea majorităţii hotelor orizontale aflate la această oră pe piaţa românească. Sistemul electronic ridică automat hota la pornirea acesteia şi o coboară după oprirea ei, care poate fi temporizată sau manuală.

hota verticala telescopica automata

Detalii suplimentare şi dimensiunile constructive pot fi găsite pe www.siriuscappe.com iar deocamdată cel mai apropiat magazin din care poate fi achiziţionată este www.modernkonyha.hu, din Ungaria. Pe piaţa românească poate fi găsit un singur model de acest tip, la eMag, şi anume hota Miele DA 6890 Levantar

Dacă sunteţi în căutarea unei hote pentru bucătăria dumneavoastră, recomandăm lecturarea articolului ghid de cumpărare a hotei de bucătărie.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress