Amplificator submersibil portabil pentru iPhone

Eco Terra iPhone Boombox

Odată cu încălzirea vremii şi sosirea primăverii reîncepe sezonul ieşirilor la iarbă verde, la munte sau la mare. Un companion de nelipsit cu ocazia drumeţiilor este, în ultimii ani, telefonul mobil. Acesta însă nu întotdeauna este pregătit să înfrunte condiţiile întâlnite în natură. O soluţie la această problemă vine de la compania americană Grace Digital Inc, care a creat Eco Terra o carcasă ermetică pentru iPhone sau iPod Touch, prevăzută cu un amplificator audio şi două boxe.

Carcasa este fabricată din policarbonat, un material plastic deosebit de rezistent, iar muchiile şi colţurile sunt protejate suplimentar de elemente de cauciuc, făcând faţă fără probleme loviturilor sau căzăturilor. Este închisă ermetic, putând funcţiona fără probleme în ploaie, zăpadă, noroi sau în apă chiar şi dacă este scufundată, gradul de rezistenţă îndeplinind standardul IPX7. Dacă aparatul cade în apă, acesta va pluti întotdeauna cu partea frontală a boxelor în sus, deci va continua nestingherită să difuzeze în continuare muzica preferată.

Deşi teoretic amplificatorul a fost conceput pentru iPhone, acesta se conectează la telefon nu prin conectorul special cu 30 de pini ci prin mufa de căşti. Acest lucru face posibilă folosirea lui cu orice telefon sau mp3 player care are ieşire de căşti standard de 3,5 mm. Reglarea volumului şi alte comenzi specifice sunt accesibile de la butoanele din partea superioară a carcasei. În compartimentul telefonului mai pot fi introduse alături de acesta şi acte, bani, cărţi de credit, chei sau alte obiecte mărunte care trebuie protejate în timpul excursiei.

Eco Terra iPhone Boombox

Amplificatorul este alimentat din 4 baterii R14 (C), acestea asigurându-i o autonomie de peste 25 de ore sau dacă este folosită în cameră poate avea autonomie nelimitată prin folosirea alimentatorului de la priză. Dispune de o ieşire de căşti în faţă şi o intrare audio auxiliară pe partea din spate, acestea fiind de asemenea ermetice. Tot pe partea dorsală se mai găseşte o supapă de presiune, menită să egaleze presiunea din interiorul carcasei cu cea din exterior, facilitând astfel deschiderea uşoară a compartimentului telefonului chiar şi după ce am parcurs diferenţe importante de altitudine sau dacă presiunea atmosferică s-a modificat ca urmare a schimbării vremii.

Dimensiunile amplificatorului sunt de 368 x 197 x 127 mm, iar greutatea de 2,17 kg. Se livrează împreună cu o curea de umăr, două carabine, un alimentator de la reţea, un manual de utilizare şi certificatul de garanţie.

Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina producătorului.

Se poate achiziţiona de pe amazon.uk.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress