Stadler Form Anna – creşte temperatura!

Aeroterme Stadler Form Anna

Arată cu siguranţă foarte bine, te încălzeşte şi te poţi înţelege uşor cu ea, nu o auzi decât atunci când te apropii foarte mult iar culorile ei îţi cuceresc iremediabil privirea. Acestea sunt câteva din trăsăturile creaţiei designerului elveţian Matti de la Stadler Form – aeroterma Anna.

Anna este alegerea ideală pentru camere de locuit, studiouri sau spaţii tip office. Încălzitorul Anna de la Stadler Form vă permite să vă bucuraţi de căldura pe care o degajă, fără a va deranja din punct de vedere estetic, având un design elegant. Acest încălzitor, premiat cu numeroase premii de renume ca Reddot Design Award şi Housewares Design Awards, a fost creat ca toate produsele Stadler Form, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc un produs care să se evidenţieze atât prin performanţele tehnice cât şi printr-un design modern.

Încălzitorul Anna este disponibil în 2 variante: Anna 2000 W (alb şi negru) şi Anna little 1200 W (lime, bronze, alb şi negru).

Încălzitorul Anna de la Stadler Form creează căldura şi confort în spaţii mici, în cel mai scurt timp graţie rezistenţei ceramice PTC (Positive Temperature Coefficient) cu care este dotat. Datorită acestei caracteristici speciale, nu este necesar nici un tip de reglare a temperaturii şi nici un sistem suplimentar de securitate pentru a controla temperatura şi a permite economii semnificative de energie.

Încălzitorul este dotat cu sistem de siguranţă împotriva răsturnării, pentru a preveni pericolul de incendiu, plus protecţie la supraîncălzire, prin auto-reglare.

Anna dispune şi de:

  • Carcasă foarte subţire pentru un randament mai ridicat
  • Filtru detaşabil şi lavabil, care împiedică pătrunderea prafului în interiorul unităţii
  • LED-uri de funcţionare
  • Oprire automată

Detalii suplimentare pe www.intax.ro sau www.stadlerform.ro.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress