Thermador Freedom – cea mai inovativă plită cu inducţie

Producătorul american de electrocasnice de lux Thermador a anunţat lansarea pe piaţă a noii plite electrice cu inducţie, Thermador Freedom® Induction Cooktop. La ora actuală este cea mai inteligentă plită cu inducţie existentă, tehnologia din spatele ei numărând peste 30 de brevete de invenţie, iar performanţele şi versatilitatea ei depăşind orice produs concurent.

Toate plitele cu inducţie de pe piaţă au între 1 şi 6 zone active de diferite dimensiuni şi puteri, care acoperă mai mult sau mai puţin fidel suprafaţa vasului de gătit utilizat. Plita Thermador Freedom are o abordare revoluţionară: toată suprafaţa ei poate fi activă, iar plita recunoaşte automat dimensiunile, poziţiile şi formele vaselor de gătit, activându-se doar suprafeţele acoperite de acestea, restul plitei rămânând rece.


Caracteristicile şi poziţia vaselor de pe plită sunt afişate pe ecranul touchscreen color, iar de aici utilizatorul poate seta independent pentru fiecare vas puterea şi durata gătirii. Poziţia vaselor pe plită poate fi oricând modificată fără a influenţa setările făcute. Suprafaţa plitei este din sticlă ceramică transparentă, integrând şi ecranul color de 16,51 cm pentru comanda şi controlul aparatului. Puterea aplicată vaselor de pe plita cu inducţie poate fi selectată în intervalul de la 15 la 4600 waţi.

Aparatul va fi disponibil pe piaţă începând cu luna iulie 2012. Dacă v-a trezit interesul, aveţi timp jumătate de an pentru economisirea banilor, deoarece performanţele de vârf vin cu un preţ pe măsură: ~5.000 $. Poate părea un preţ mare, dar să nu uităm că este vorba despre un aparat unic, inovativ în mai multe privinţe, lansat de Thermador, despre care am specificat încă din prima frază că produce electrocasnice de lux. Vor trece mai mulţi ani până când restul industriei vor reuşi să producă aparate similare la preţuri mai accesibile.

Comunicatul de presă integral poate fi citit aici.

Setări:

Vedere de sus şi profil:


Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress