Princess Lotte, singurul storcător de citrice cu cană de sticlă

Storcator citrice cu cana din sticla

Electrocasnicele ne fac viaţa mai uşoară ajutându-ne adesea să economisim mult timp şi efort, însă sunt dese şi situaţiile în care timpul economisit prin folosirea lor trebuie pus în balanţă cu timpul consumat pentru curăţarea lor. Apar însă din când în când aparate care, datorită unui design industrial inteligent, reuşesc să reducă şi din timpul necesar întreţinerii după utilizare. Ca de exemplu acest superb storcător de citrice.

Princess Lotte este singurul storcător de citrice care dispune de o cană proprie. Este adevărat că majoritatea storcătoarelor au rezervorul de forma unei căni în care se colectează sucul, aici însă rezervorul chiar este o cană iar storcătorul propriu-zis este o piesă de sine stătătoare.

Avantajul acestei soluţii provine din faptul că sucul nu mai trebuie turnat în alt vas pentru păstrare în frigider, de exemplu. Sau pentru servire la masa cu oaspeţi. Este de ajuns să îndepărtăm modulul de stoarcere şi rămânem cu cana rezervor. Acesta dispune de un capac propriu şi este dintr-o sticlă rezistentă la impact, putând-o folosi liniştiţi la servire sau pentru păstrarea sucului în frigider. Capacul poate servi şi ca un suport antialunecare, pus sub cană. Este o soluţie practică, mai uşor de utilizat şi de curăţat.

Totodată Princess Lotte este probabil singurul storcător de citrice cu rezervor de sticlă, un material nobil, inert din punct de vedere chimic, care nu influenţează în nici un fel aroma sau compoziţia sucului stors. Este o soluţie potrivită pentru cei care, îngrijoraţi de efectele asupra sănătăţii, doresc să reducă la minim contactul alimentelor cu vase din material plastic.

Storcator citrice cu cana din sticla

Principalele caracteristici tehnice ale aparatului sunt:

  • putere motor: 35 waţi
  • capacitate recipient gradat: 0,75 litri
  • 2 conuri de stoarcere interschimbabile, pentru citrice mai mici şi mai mari
  • funcţie antipicurare
  • recipient pentru pulpă

Princess este o companie olandeză producătoare de aparate electrocasnice mici pentru bucătărie şi nu numai. Uneori compania apelează la imaginaţia copiilor ca sursă de inspiraţie, de unde au rezultat mai multe aparate unice, inovative.

Storcătorul de citrice Princess Lotte în România poate fi cumpărat de la eMag. Mai multe informaţii sau manualul de utilizare al aparatului le găsiţi pe pagina producătorului.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress