Kärcher Truck Tour 2014

Karcher road show

În prima jumătate a lunii Mai 2014 va fi din nou prezent în România showroom-ul mobil al companiei Kärcher. Evenimentul merită vizitat atât pentru posibilitatea de a putea testa la faţa locului o variată gamă de echipamente Kärcher, cât şi pentru a putea admira pe viu un superb Mack. Capul tractor al platformei expoziţionale este un camion Mack, un clasic american impresionant dar extrem de rar întâlnit pe şoselele noastre. Mai multe detalii în comunicatul de presă de mai jos:

Kärcher Truck revine în România!

34,95 Tone, 11.946 cm lungime, 436 cai putere.

Kärcher Truck este un showroom ultramodern… pe roţi, cu nenumărate produse pentru casă şi grădină sau pentru domeniul Profesional, ce pot fi testate pe loc!

În 2014 Kärcher Truck începe turul promoţional în Europa Centrală şi de Est.

În România Kärcher Truck va fi prezent în:

  • Bucureşti, în perioada 08-11 Mai la Expo Casa mea, Romaero Băneasa
  • Cluj Napoca, în data de 14 Mai la Polus Mall

În perioada 08-11 Mai vă invităm să vizitaţi Kärcher Truck la „Expo Casa Mea” de la Romaero Băneasa în Bucureşti, unde vom prezenta şi vom efectua demonstraţii practice cu o gamă completă de produse pentru casă şi grădină.

În data de 14 mai Kärcher Truck va fi prezent la Cluj Napoca în parcarea Polus Mall.

Suntem pregătiţi şi cu aparate pentru domeniul profesional pentru toate target grupurile: aparate de spălat cu jet de apă sub presiune, aspiratoare, maşini de curăţat pardoseală, maşini de măturat.

Clienţii beneficiază de preţuri speciale!

Curăţarea este o provocare pentru fiecare, indiferent de domeniul de activitate. De aceea vă invităm, sub deviza Kärcher „makes a difference” să vă prezentăm soluţii de rezolvare a problemelor Dvs.

Testaţi echipamentele Kärcher participând la aplicaţiile demonstrative între orele 09:00-18:00 efectuate în perioada mai sus menţionată.

KÄRCHER este Nr. 1 Mondial în echipamente şi produse de curăţare, furnizează soluţia potrivită pentru orice aplicaţie. Compania s-a specializat în proiectarea, producerea şi distribuirea de tehnică de curăţare, atât pentru uz casnic cât şi pentru cel profesional şi industrial.

În anul 2013, Kärcher a reuşit din nou sa aibă creştere economică, să creeze numeroase locuri de muncă şi să îşi crească cotele de piaţă la nivel mondial.

Fiind lider de piaţă mondial în tehnologia de curăţare, Kärcher a atins cea mai mare cifra de afaceri (peste 2 miliarde EUR), precum şi cel mai mare număr de unităţi vândute (peste 12 milioane) din istoria companiei.

Produsele inovatoare şi durabile dezvoltate în întregime, în conformitate cu nevoile clienţilor companiei Kärcher sunt un factor major care contribuie la creşterea companiei. Un aspect important este reducerea consumului de energie în timp ce performanţa de curăţare creşte.

Numai anul trecut Kärcher a adus peste 100 de produse noi pe piaţă, inclusiv noua maşina de frecat – aspirat BR 35/12 premiată cu distincţia Purus Award 2013 la cel mai important târg de profil CMS 2013 în Berlin.

Compania este implicată în conservarea mediului şi sprijină numeroase instituţii caritabile, sociale şi culturale în mai multe tari. Kärcher este un partener al SOS Satele Copiilor şi membră a Reţelei Global Compact ONU. Kärcher a făcut uz de propria tehnologie şi expertiză pentru a contribui la întreţinerea şi curăţarea monumentelor valoroase, cum ar fi teatrul în aer liber Loreley în Valea Rinului sau a Turnului Seul din capitala Coreei de Sud.

Compania Kärcher este prezentă în România din 1992, un birou de reprezentanţă al companiei a fost înfiinţat în 2002 iar în anul 2008 s-au pus bazele companiei Kärcher România. La momentul actual compania asigură acoperirea întregului teritoriu al ţării prin reprezentanţi de vânzări şi service, având la momentul actual un număr de 26 de angajaţi. Aparatele şi echipamentele profesionale Kärcher se comercializează printr-o reţea de peste 85 de distribuitori, în 130 de magazine care vând echipamente de uz casnic şi de asemenea în magazinele de tip DYI.

Caravana Karcher camion american Mack Truck

Pentru informaţii suplimentare vă stăm cu plăcere oricând la dispoziţie.

Vă invităm să accesaţi pagina noastră de internet: www.kaercher.ro.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress