Un magazin serios: Alvis Comserv SRL, respectiv produsemenaj.ro şi triconf.ro

Produse menaj Alvis Cluj

Se întâmplă tot mai des ca produsele de care avem nevoie să le găsim numai în diverse magazine online sau ca la acestea preţurile să fie mult mai convenabile decât în magazinul fizic din localitatea noastră. Până aici este perfect normal. Apoi însă intervine faptul că trăim în România şi ne trec prin gând întrebări referitoare la seriozitatea firmei. Lucru poate nu tocmai normal, dar necesar dacă avem în vedere numărul „ţeparilor” din această ţară.

Prin asemenea dileme am trecut şi eu când pentru câteva produse de care aveam nevoie cel mai mic preţ l-am găsit pe www.produsemenaj.ro. Şi nu doar preţul era bun, dar şi gama de produse impresionantă permiteau alegerea celor mai potrivite variante.

La o căutare pe Google nu am găsit nimic relevant despre magazinul online sau despre societatea comercială din spatele ei. Ceea ce nu e neapărat rău şi nu este deloc rău când firma este una veche (în cazul de faţă 1997), nu una înfiinţată recent.

Oamenii în general trec repede cu vederea cazurile în care au trataţi corect, în schimb sunt mai predispuşi să se plângă pe bloguri sau pe forumuri când au fost, cum se spune, ţepuiţi. Sau când li se pare că au fost. De asta dacă despre o firmă cu vechime nu găsim nimic, este un lucru încurajator. Dacă însă găsim comentarii negative, ele trebuie trecute şi prin filtrul judecăţii proprii, deoarece sub protecţia anonimatului oricine poate spune orice şi nu toţi oamenii sunt de bună-credinţă.

Deci, revenind la subiect, am comandat un număr de produse de pe produsemenaj.ro şi totul a fost perfect. Livrate promptă, ambalate excelent, pe scurt nu am nimic de reproşat. Recomand.

Oferta de pe www.produsemenaj.ro este deosebit de diversificată: o mulţime de ustensile pentru bucătărie, produse pentru baie, grădinărit, curăţenie, jucării, electrocasnice mici, detergenţi şi multe altele.

Pe un alt site al aceleiaşi firme, www.triconf.ro, găsim o largă varietate de articole de lenjerie pentru femei, bărbaţi şi copii. Ciorapi de toate felurile imaginabile, inclusiv ciorapi medicinali, şosete, colanţi, jambiere, pijamale, chiloţi, maieuri, bustiere, sutiene, corsete, halate, tricouri, boxeri ş.a.m.d.

Şi încă ceva: livrarea este gratuită indiferent de valoarea comenzii pentru locuitorii din Cluj Napoca.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress