Mingi fosforescente de fotbal, baschet şi mingi luminoase pentru câini

mingi luminoase caini

Modalităţile de joacă cu câinii se reduc drastic odată cu lăsarea întunericului, iar în anotimp de iarnă acesta se lasă devreme, adesea înainte de a ajunge acasă de la serviciu. Totuşi există şi jucării special concepute pentru a fi utilizabile şi pe întuneric, făcând joaca extrem de plăcută atât pentru animalul de companie, cât şi pentru stăpânul acestuia. Mingile luminoase din cauciuc fosforescent sunt un excelent exemplu în acest sens.

Fabricate dintr-un material elastic rezistent, acestea fac faţă cu brio chiar şi celor mai puternice fălci, ca de exemplu cele ale lupului german. În compoziţia lor este încorporată o substanţă fosforescentă care după ce a fost expusă unei surse de lumină, continuă să strălucească o perioadă de timp. Pe lângă fosforescenţă, aceste mingi mai dispun în centru de un sistem de iluminare cu LED, care se activează automat la mişcare şi continuă să lumineze timp de 25 de secunde după oprirea mingii. Aceasta face joaca pe timp de noapte deosebit de plăcută pentru animalele noastre de companie.

minge fosforescenta caine noaptea

Putem alege dintre diverse culori şi dimensiuni. Mingile luminoase pentru câini se produc într-o gamă de mărimi de la 6 la 9 centimetri, putând alege pe cea potrivită cu dimensiunile patrupedului. Este cel mai bun înlocuitor pentru mingile de tenis, care nu doar că sunt inutilizabile pe timp de noapte, dar cedează repede sub fălcile animalului. Rezistă la umiditate, iar dacă cade în apă pluteşte la suprafaţă.

Mingile fosforescente pot fi cumpărate în magazine de specialitate sau de pe amazon.com (exemplu unu, doi, trei).

Mingi fosforescente de fotbal, baschet, volei

Dacă câinele nu este singurul membru al familiei căruia îi place să se joace pe întuneric, putem alege dintr-o largă varietate de mingi fosforescente şi unele chiar iluminate cu LED. Acestea din urmă sunt mult mai luminoase şi mai vizibile noaptea decât cele fosforescente. Exemple de pe amazon.com:

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress