Crisp, toasterul extensibil

prajitor paine telescopic

Pâinea prăjită este în una din produsele cele mai frecvente în cadrul micului dejun. Logic, toasterul este unul dintre cele mai des întâlnite aparate electrocasnice în bucătării. Chiar dacă este utilizat maxim câteva minute pe zi, spaţiul ocupat de acesta este acelaşi pe tot parcursul zilei. Pentru a recupera acest spaţiu, americanii au creat Crisp, prăjitorul de pâine extensibil.

În poziţie de lucru toasterul extensibil are două fante, respectiv capacitatea de două felii de pâine. Dispune de reglaj al intensităţii prăjirii, de sertar pentru fărâmituri, dotări standard ale unui prăjitor de pâine normal. Este fabricat din material plastic gri, cu părţile laterale negre metalice.

Când şi-a terminat treaba, toasterul se pliază, cele două fante pentru pâine dispărând. În acest format aparatul are o grosime de numai 63 mm, ceea ce o face mai uşor depozitabilă într-o bucătărie mică, putând fi pus chiar şi în sertar. Fantele fiind închise, este exclus ca praful sau diverse obiecte mărunte să pătrundă în interior. Pe fundul aparatului se găseşte un suport special pentru înfăşurarea cablului de alimentare.

Extinderea şi plierea prăjitorului de pâine se realizează prin simpla tragere respectiv apăsare a părţilor laterale. Dimensiunile toasterului în modul de depozitare sunt de 19 cm lungime, 14,5 cm înălţime şi 6,35 cm grosime. Extins în poziţie de utilizare se modifică numai grosimea, de la 6,35 la 12,7 cm. Practic pliat aparatul ocupă jumătate din spaţiul normal. Nu este o diferenţă mare, dar în condiţiile unei bucătării de mici dimensiuni diferenţa este suficientă pentru a permite puterea aparatului într-un sertar sau alt loc convenabil, pentru a nu ocupa inutil spaţiul de pe masă.

Aparatul nu este încă disponibil spre achiziţionare, fiind în faza de preproducţie. Nu se cunoaşte data lansării şi nici preţul la care se va comercializa prăjitorul de pâine pliabil, dar este posibil să devină disponibil încă în anul curent. Pentru mai multe detalii, vizitaţi siteul www.quirky.com, respectiv pagina toasterului Crisp.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress