Saci de gunoi estetici

Sacii de gunoi au devenit foarte populari în ultimii 10 ani şi în România, chiar dacă cu 20 de ani în urmă erau ceva de neimaginat. Oferta este destul de diversă, atât ca mărimi şi culori, cât şi ca formate şi funcţionalităţi. Unele au integrat cordonul pentru legare şi transport, altele sunt… parfumate. Britanicii au reuşit să meargă mai departe de atât, creând saci de gunoi care arată chiar frumos.

Practic ideea constă în imprimarea pe suprafaţa exterioară a sacilor de gunoi a unor motive decorative potrivite. Acestea sunt astfel alese încât volumul conţinutului sacului le face să arate realist, ca orice altceva decât un simplu sac de gunoi.

Cel mai reuşit model după părerea mea este cel care creează impresia că ar fi vorba despre o pungă cu apă şi peştişori aurii. Un alt model, realist şi el dar probabil recunoscut de mai puţini, imită aspectul unei prăjituri cu budincă, specifică sărbătorilor crăciunului.

Ambele modele sunt biodegradabile şi se pot achiziţiona de pe Amazon Marea Britanie:

Preţurile sunt cam mari pentru uz curent, cel puţin pentru români, fiind deocamdată mai potrivite pentru folosire ocazională sau chiar ca pungi pentru cadouri voluminoase cu ocazia sărbătorilor, având capacitatea de 70 de litri.

Cred însă că pe viitor vom găsi asemenea pungi şi pe rafturile magazinelor autohtone, la preţuri mai normale, deoarece concurenţa dintre producătorii români de ambalaje este puternică, fiecare profitând de orice mic avantaj care i-ar putea aduce avantaje pe piaţă. Oricum pungile de gunoi imprimate întotdeauna vor fi mai scumpe decât cele simple, tehnologia imprimării în policromie presupunând cheltuieli suplimentare nu tocmai neglijabile.

Pentru mai multe informaţii, detalii tehnice sau pentru vizionarea unei galerii foto mai cuprinzătoare, vizitaţi siteul oficial al distribuitorului sacilor de gunoi din Marea Britanie, la adresa www.suck.uk.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress