Canapea cu tunel pentru pisici

Canapea cu tunel pentru pisici

În lume dar şi în România ultimilor ani, numărul animalelor de companie este în continuă creştere, tot mai mulţi români alegând să-şi împartă casa şi viaţa cu un prieten necuvântător. Designerul coreean Seungji Munhas a avut o idee originală despre cum ar trebui să fie o canapea care comodă atât pentru oameni ci şi pentru pisici, fără a sacrifica nimic din confortul sau funcţionalitatea ei.

Noutatea constă din integrarea unui tunel pentru pisici în locul spătarului şi a lateralelor clasice ale canapelei. Îmbinarea celor două componente este perfectă, rezultând un aspect elegant. Ideea a avut la bază o serie de studii şi observaţii potrivit cărora pisicile adoră acest tip de spaţii de joacă.

Canapeaua cu tunel pentru pisici este doar un prototip şi nu sunt semne care să indice dacă va fi introdus în producţie de serie, deşi cerere s-ar părea că există. Este adevărat însă şi faptul că fiind prezentat public cu doar câteva zile în urmă, probabil este încă prea devreme pentru asemenea întrebări.

Totuşi dacă vă doriţi o asemenea canapea, avem o soluţie la îndemână: cred că nu există oraş (sau judeţ) în România fără cel puţin un producător de mobilă la comandă, care pe baza fotografiilor de mai jos poate fără mari eforturi să reproducă canapeaua. Ţeava şi coturile necesare tunelului se găsesc în magazinele de instalaţii tehnico-sanitare. Având în vedere recesiunea economică prin care am trecut şi vremurile tulburi care ne aşteaptă, sunt convins că oricare producător de mobilier care a supravieţuit până în prezent va fi bucuros să primească o comandă, fie ea mai deosebită ca cea de faţă.

Ca beneficiar va trebui să avem grijă doar ca pisica pentru care pregătim acest cadou să fie deja învăţată unde să-şi facă nevoile. Iar dacă aceasta va îndrăgi tunelurile din canapea, va lăsa mai puţin păr în restul locuinţei. Interiorul tunelului este destul de accesibil pentru a fi aspirat când este necesar, mai ales că braţul din dreapta este asamblat demontabil, prin simpla îmbibare a cotului cu ţeava dreaptă din partea superioară.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress