Scara de interior cu tobogan

scara interioara cu tobogan

Aveţi copii şi au tendinţa de a petrece prea mult timp în faţa televizorului sau al calculatorului? Dacă sunteţi norocosul proprietar al unei case cu etaj, există câteva metode simple dar eficiente de a crea condiţiile necesare ca copii să facă mai multă mişcare fără a fi forţaţi în nici un fel în acest sens. Una dintre ele, deosebit de eficientă, este montarea unui tobogan în paralel cu scările de acces la etaj.

Primul exemplu este creaţia arhitectului londonez Alex Michaelis. Acesta când şi-a construit casa visurilor, pe lângă zidul de căţărare din exteriorul casei a montat şi un tobogan în interiorul ei, în paralel cu scările. Succesul este fantastic, atât între copii proprii, cât şi printre cei ai prietenilor, unii dintre ei petrecând mai mult timp în casa lui Alex decât în casa propriilor părinţi. Mai mult, după o petrecere şi adulţii preferă coborârea pe tobogan în locul scărilor. Iniţiativa s-a dovedit a fi infinit mai bună decât montarea unui lift.

În al doilea exemplu avem aceeaşi soluţie aplicată unei scări spirale. Nu cunoaştem a cui a fost ideea, dar aspectul este superb, chiar dacă nu aveţi copii care să o folosească.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress