Handpresso Auto: espressor portabil pentru maşină

espressor pentru masina

Când suntem la volan şi simţim nevoia unei cafele, avem la dispoziţie două opţiuni: ori am luat cu noi cafea într-o sticlă sau un termos, ori ne oprim la primul local de pe marginea drumului. Cel mai probabil nici una dintre variante nu ne va oferi o experienţă prea calitativă. O posibilă soluţie ne propun francezii de la Handpresso, sub forma unui miniespressor special pentru maşini mici, care încape perfect în locaşul pentru pahare şi ne poate prepara o cafea în doar două minute.


espressor pentru masina

Handpresso Auto este extrem de simplu de utilizat. Foloseşte capsule monodoză de tip ESE (Easy Serving Espresso), foarte răspândite şi uşor de găsit în diverse variante aromatice, cu şi fără cofeină. Se conectează espressorul la alimentarea de brichetă de 12 V, se adaugă apa şi se pune o capsulă ESE. După apăsarea butonului de pornire se aşteaptă bipul care semnalizează că a fost terminată cafeaua. Presiunea de 16 bari dezvoltată de aparat ne asigură o ceşcuţă de espresso cremoasă, delicioasă. La un ciclu de funcţionare se prepară o singură doză, dar o face rapid, ceea ce ne permite să reîncărcăm aparatul de câte ori este necesar.

Principalele caracteristici tehnice ale miniespressorului portabil sunt:

  • greutate: 880 gr
  • presiune: 16 bari (similară unui espressor casnic – de obicei 15 bari)
  • durata unui ciclu: 2 minute
  • capacitatea rezervorului de apă: 53 ml
  • tensiune de alimentare: 12 volţi
  • putere absorbită: 140 waţi
  • certificare europeană CE e24

Există ca alternativă şi filtre de cafea auto, dar acestea sunt mai voluminoase şi nu sunt deloc potrivite utilizării în autoturism. Sunt însă deosebit de populare în cabinele tirurilor. Handpresso Auto este perfect potrivită pentru maşini mici, mulţumită designului inteligent, simplităţii în utilizare şi spaţiului extrem de mic ocupat. Poate fi achiziţionat de pe site-ul producătorului, handpresso.com. Capsule de cafea monodoză ESE illy Espresso găsiţi la www.coffeeandme.ro.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Un comentariu to “Handpresso Auto: espressor portabil pentru maşină”

  1. […] trecut am prezentat aici un espressor portabil miniatură, conceput special pentru utilizarea în maşină. Prepară o singură ceşcuţă odată, dar este […]

Răspunde

Powered by WordPress