Ghid electrocasnice

Colecţia DeLonghi Brillante de electrocasnice pentru micul dejun

Seriile de electrocasnice pentru micul dejun nu mai sunt demult o noutate. Acestea fiind cumpărate frecvent împreună, producătorii le lansează adesea în serii tematice, astfel încât din punct de vedere al designului acestea să se prezinte ca un tot unitar, armonios. Cel mai adesea grupul electrocasnicelor pentru mic dejun cuprind filtrul de cafea, prăjitorul de pâine (toasterul) şi cana de apă caldă.

DeLonghi, renumită în toată lumea pentru aparatele sale de preparat cafea, în special pentru espressoarele sale, a lansată seria de electrocasnice de mic dejun DeLonghi Brillante, prezentată iniţial la IFA 2012 în Berlin. Denumirea de „briliant” a seriei vine de la aspectul exterior al acestora, inspirat din multiplele faţete ale diamantelor şlefuite, designul colecţiei fiind creaţia artistului italian Varisco.

Seria de electrocasnice este disponibilă în două versiuni coloristice:

Principalele caracteristici ale acestora sunt:

Prăjitorul de pâine, toasterul

Pentru informaţii privind importanţa caracteristicilor tehnice la cumpărare, citiţi articolul ghid de alegere a unui prăjitor de pâine.

Cana fierbător electric de apă

Pentru informaţii privind importanţa caracteristicilor tehnice la cumpărare, citiţi articolul ghid de alegere a unei căni electrice de fiert apă.

Filtrul de cafea

Aparatele din setul DeLonghi Brillante pot fi cumpărate de pe Amazon, în principalele magazine româneşti de electrocasnice fiind absente: