Ghid electrocasnice

Pâlnia floare – Fill a Lily

Suntem obişnuiţi ca unele lucruri din bucătăria noastră să aibă o anumită formă, de multe ori neschimbată de-a lungul a numeroase generaţii. Nici nu ne-am putea imagina cum altfel ar putea arăta de exemplu o pâlnie. Şi totuşi sunt între noi oameni a căror imaginaţie depăşeşte limitele cotidianului şi din a căror creativitate se nasc obiecte nu numai utile ci şi frumoase. Conştienţi sau nu, cu toţii ne dorim să fim înconjuraţi de lucruri frumoase, acestea contribuind în bună măsură la plăcerea vieţii de zi cu zi.


Banala pâlnie de bucătărie amintită anterior poate arăta, după ce a trecut prin mâinile unui designer, ca o frumoasă floare de Cala (Zantedeschia aethiopica). Materialul plastic siliconic folosit este elastic, ceea ce permite folosirea pâlniei şi în locuri greu accesibile şi o face totodată incasabilă. În partea inferioară are pe exterior nervurile indispensabile pentru o pâlnie bună, care permit aerului din sticlă să iasă pe lângă ea şi deci să evite răbufnirea lichidului.

Pâlnia „Fill a Lily” poate fi un plăcut cadou surpriză pentru orice gospodină, putând fi achiziţionată de pe Amazon, de aici sau de aici.