Ghid electrocasnice

Fii cool cu ventilatoarele de vară Stadler Form

E vară şi e cald! În timp ce mulţi îşi doresc o iarnă cât mai îndepărtată şi visează la o seară plăcută de vară, alţii petrec zilele toride în condiţii inconfortabile. Cu toţii ştim ce metode putem adopta pentru a scăpa câteva momente de zilele sufocante de vară şi pentru a ne bucura de soare – câteva ore petrecute la piscină sau pe malul unui lac, ar putea fi o opţiune. Dar, ce ne facem dacă suntem nevoiţi să ne petrecem după-amiezile călduroase în birou sau acasă? Vă trebui să găsim o altă soluţie. Poate un ventilator?

În căutarea unui ventilator de vară potrivit

Cu toate ca există o gamă variată de ventilatoare, acestea nu au un aspect tocmai plăcut şi sunt destul de zgomotoase…

Teama de a avea un produs inestetic realizat din plastic sau din deşeuri metalice, ori instabil datorită greutăţii prea mici sau a suprafeţei de sprijin insuficiente, duce la reticenţa de a achiziţiona un ventilator atât de util pe timp de vară.

Stadler Form a rezolvat această problemă – a îmbinat funcţiile, calitatea şi designul într-un singur produs!

Ventilatoarele Stadler Form sunt realizate de designeri elveţieni renumiţi, având ca rezultat opere de artă ce creează o briză cool, foarte plăcută pe caniculă!

Fie că sunt de birou, de podea sau cu picior, toate ventilatoarele Stadler Form au un prenume – Charly Little, Charly Floor, Charly Stand, Otto.

Otto a fost primul ventilator conceput de designerul elveţian Carlo Borer, care a îmbinat lemnul de bambus cu oţel de înaltă calitate, rezultând un produs high-end.

În schimb, ventilatoarele Charly sunt concepute exclusiv din metal de designerul elveţian Matti Walker, care a îmbinat stilul retro cu cel modern.

Toate acestea îmbinate cu funcţionarea silenţioasa fac ventilatoarele Stadler Form să fie de nepreţuit!

Mai multe detalii sau comenzi pe stadlerform.ro