Ghid electrocasnice

Falmec – hote de bucătărie impecabile

Putem spune adio modelelor banale de hote de bucătărie cu baza în formă dreptunghiulară din oţel inoxidabil, cu capacitate mică de aspiraţie şi funcţionare zgomotoasă, acum având posibilitatea de a alege dintr-o gamă mult mai variată de materiale şi culori, design-ul putând fi adaptat stilului propriu al fiecăruia iar tehnologia să fie la cel mai înalt nivel.

Multe companii vin cu tehnologii îmbunătăţite şi inovatoare – unele dezvoltă sisteme prin care pot asigura o funcţionare mai silenţioasă a hotei, altele schimbă aspectul acesteia cu unul contemporan, însă puţine sunt cele ce oferă rezultate excepţionale corelând designul cu performanţa.

Un exemplu remarcabil este compania italiană Falmec, care, de peste 35 de ani, este specializată în fabricarea hotelor premium de bucătărie şi care a reuşit să îmbine designul exclusivist cu înalta tehnologie.

Hotele Falmec ne amintesc faptul că bucătăria nu trebuie să fie doar un spaţiu funcţional ci trebuie să ne stimuleze şi simţul estetic şi să ne asigure un climat plăcut de lucru.

De-a lungul timpului Falmec a obţinut numeroase premii pentru design – Reddot design Award şi KBB Award şi a lansat tehnologii proprii revoluţionare în materie de funcţionalitate:

Sistem NRS de reducere a zgomotului (zgomot redus cu până la -86%)

Hotele dotate cu sistem NRS sunt complet izolate fonic (interiorul, motorul, cât şi traseul de evacuare a aerului). De asemenea, pentru a reduce zgomotul semnificativ, Falmec a colaborat cu ingineri specializaţi în dinamica aerului şi a obţinut rezultate uimitoare.

Tehnologie E.ion System – singurele hote din lume care purifică aerul

Această tehnologie este concepută pentru a purifica aerul din bucătărie, având la bază tehnologie de ionizare controlată, care restabileşte echilibrul ionic şi de a reduce mirosul cu până la -95%.

Pe de altă parte, cu ajutorul unui senzor de calitate a aerului agenţii poluanţi, precum bacteriile, virusurile şi acarienii, sunt eliminaţi, menţinându-se în permanenţă un aer igienizat.

Tehnologia Fasteel – anti-amprente

Această tehnologie se caracterizează printr-un anumit tip de inox cu finisaj anti-amprente.

Tehnologia Stratox – redă liniile şi formele simple realizate din inox Fasteel prin procese greu de reprodus în mod convenţional.

Disponibile în peste 100 de modele şi peste 370 de versiuni, cu o garanţie de 5 ani, hotele Falmec pot fi comandate în România fie de pe magazinul online www.intax.ro, fie prin intermediul distribuitorilor autorizaţi Intax Trading.