Dulăpior automat pentru accesorii de biliard

Dulap cu telecomanda pentru accesorii biliard

Biliardul a cucerit mulţi adepţi în România postrevoluţionară, nefiind puţini cei care şi-au amenajat propria lor sală de biliard într-una dintre încăperile vilei. Echipamentele de biliard nu sunt nici ele ocolite de evoluţia tehnologică a ultimilor ani, începând cu mesele şi terminând cu accesoriile specifice. Creaţia italienilor de la Biliardi Cavicchi este un exemplu.

Compania are o bogată ofertă de mese de biliard deosebit de elegante, inclusiv multe modele de lux. Însă astăzi m-am oprit asupra unui accesoriu de lux pentru posesorii de mese de biliard. Madiatecno, un dulăpior de perete cu telecomandă.

Lipit de perete, dulapul ocupă un spaţiu minim din suprafaţa încăperii. Însă spre deosebire de alte construcţii asemănătoare, amprenta sa rămâne la fel de redusă şi în timpul utilizării. Asta datorită renunţării la tradiţionalele uşi de acces, mulţumită unui design inteligent.

În partea anterioară a dulapului se află un spaţiu de mari dimensiuni pentru stocarea panourilor de protecţie a mesei de biliard în perioadele de repaus. Este vorba despre panouri de acoperire care fac parte din dotarea unor modele de mese de biliard, ca de exemplu masa Opera Design.

Toate accesoriile mărunte, bilele de biliard şi tacurile sunt depozitate în spatele dulapului, într-un compartiment retractabil care se extinde în sus la simpla apăsare a unui buton pe telecomanda dedicată. Un panou electronic de afişaj ajută jucătorii în ţinerea scorului.

Finisajele Madiatecno sunt şi ele excepţionale. Este acoperit de un strat de lac sidefat, dar sunt disponibile şi alte finisaje personalizate, combinate cu elemente de înaltă calitate din cristal negru, ceea ce aduce un plus de prestigiu.

Dimensiunile dulapului de biliard Madiatecno sunt:

  • lăţime 160 cm
  • adâncime 51 cm
  • înălţime închis 120 cm
  • înălţime numai cu bilele de biliard ridicate 127 cm
  • înălţime totală, cu bile şi tacuri 168 cm

Pentru detalii suplimentare, vizitaţi:

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress