Minigrătar electric pentru maşină Koolatron Travel ‘N’Grill

gratar electric masina

Koolatron 401-596 Travel ‘N Grill este un minigrătar de maşină, alimentat la 12 volţi, care ne permite să încropim o gustărică caldă oriunde ne-am afla, chiar şi pe drum în timpul călătoriei. Nu ştiu cine ar face aşa ceva, dar vânzările arată că sunt destule persoane interesate. Sper însă ca grilul să nu fie folosit de cel aflat la volan, în timp ce conduce. Deşi… orice este posibil.

Koolatron este o companie specializată pe electrocasnice compacte, multe dintre ele alimentate de la priza de brichetă de 12V din maşină. Această categorie de aparate electrocasnice portabile sunt destinate în special amatorilor de camping şi drumeţii auto sau celor care din motive de serviciu petrec mult timp departe de facilităţile lumii moderne.

Grătarul electric Koolatron 401-596 Travel ‘N’Grill are un consum de 15 amperi din priza de brichetă de 12 volţi a maşinii, ceea ce echivalează unei puteri de aproximativ 200 de waţi. Nu este mult dar este suficient pentru a prăji o felie de carne îngheţată, de salam, a face un hamburger sau un sandwich cald. Ambele jumătăţi ale grilului se încălzesc, ceea ce îi creşte eficienţa printr-o mai bună distribuire a căldurii. Trebuie însă să fim atenţi ca priza de brichetă a maşinii să fie capabilă să ofere cei 15 amperi necesari pentru funcţionarea în parametri a grilului.

gratar grill electric masina 12V

Designul celor două plăci ai grătarului reţin eventuala grăsime scursă din alimentele prăjite, aceasta fiind uşor de eliminat ulterior. Capacul se poate detaşa pentru o curăţare uşoară şi rapidă. Balamalele adaptive permit închiderea capacului chiar şi dacă am pus la prăjit o halcă mai groasă de carne.

La folosire se recomandă preîncălzirea aparatului timp de 10 minute înaintea folosirii. După aceasta, avem următorii timp estimativi pentru durata prăjirii:

burgeri din carne de vită 12 minute
sandwich cu brânză sau caşcaval 4 min.
burgeri curcan 10 min.
piept de pui dezosat, fără piele 14 min.
carne albă de peşte 7 min.
cotlet de porc proaspăt, dezosat, de 2 cm grosime 9 min.
mezeluri feliate 7 min.
muşchi de vită, felii de 2 cm 9 min.
burittos 5 min.
şuncă prăjită, felii de până la 1-1,5 cm 6 min.
kebab 5 min.
ceapă cu piper şi cu ulei de măsline 8 min.

Intervalele de timp sunt estimative, depinzând de grosimea feliilor şi gradul de prăjire dorit. Timpii cresc dacă alimentele sunt reci, din frigider.

Grătarul auto Koolatron 401-596 Travel ‘N Grill poate fi cumpărat de pe amazon.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress